Oppskrifter | Tips til Middag, frokost og lunsj | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter
GRUNN NR 13: ALLTID MIDDAGSTIPS

Hva vil du lage til middag i dag?

Her har vi funnet frem de mest populære middagstipsene. Scroll deg lengre ned for å se flere gode oppskrifter og tips.

9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk

Gjør fisk til en favoritt hos barna med disse 9 kreative oppskriftene! Med fargerike tallerkener, lekne former og enkle triks blir det enklere enn noensinne å få barna til å nyte sunn og velsmakende fisk. Fra hjertefiskekaker til smakfulle laksepakker – oppdag spennende retter som vil glede både store og små.

fem bokser tupperware med ferdig preppa rotgrønnsaker
logo preppeguiden i blå
Tilbake til hverdagen:

Bli en prepper!

Sommerferien er over, og vi skal tilbake til hverdagen. Les vår guide til hvordan du enkelt kan planlegge friske og deilige middager for hele familien – en hel uke av gangen!

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.

Disse oppskriftene trender på TikTok nå

Husker du trenden Kaffe Delgona og bakt fetaost gikk viralt på TikTok? Under finner du mattrendene som er mest populære på TikTok.

Hvilken råvare vil du lage middag av?

For å finne ut hva man skal ha til middag er det ofte enklest å starte med å velge hvilken råvare man har lyst på. Kylling, vegetar eller kanskje fisk? Klikk deg videre for å finne en fristende oppskrift til hverdag eller helg.

Velg et verdenskjøkken

Hjemmelaget indisk, eller kanskje en pasta bolognese til middag? Start med å velge verdenskjøkken, så finner vi oppskriftene til deg.

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

Lær mer