Oppskrifter | Tips til Middag, frokost og lunsj | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Sorter etter:
Filtrer oppskrifter
GRUNN NR 13: ALLTID MIDDAGSTIPS

Hva vil du lage til middag i dag?

Her har vi funnet frem de mest populære middagstipsene. Scroll deg lengre ned for å se flere gode oppskrifter og tips.

Grill i landsklasse

Bli grillmester med grillandslaget

Hvem er de fremste ekspertene på grilling i landet? Det må jo være grillandslaget. I år har vi vært så heldige å få dem med på laget for å kunne tilby deg den aller beste grillproduktene til en svært god pris.

Suppeskolen: Dette er Ingvills favorittsuppe!

Enten du trenger å bruke opp restene i kjøleskapet, eller om du har litt dårlig tid: Suppe er en kjempefin rett som byr på uendelig med fristende muligheter, fylt av gode råvarer!

I vår lille Suppeskole får du tips til deilige, enkle supper du selv kan lage fra bunnen.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Enkel bestilling av

Kaker på nett

Det er mange flotte kakeanledninger inn mot ferien! Nå får du kjøpt konditorbakte kaker på din nærmeste REMA 1000. Alt fra kaker til sommeravslutninger til festkaken til bursdag, bryllup eller dåp!

Finn din favorittkake, bestill ønsket kake, velg hvilken REMA 1000 butikk du ønsker å hente kaken i og betal ved henting. Kaker bestilt før kl. 11.00 kan hentes allerede neste virkedag.

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.

Disse oppskriftene trender på TikTok nå

Husker du trenden Kaffe Delgona og bakt fetaost gikk viralt på TikTok? Under finner du mattrendene som er mest populære på TikTok.

Hvilken råvare vil du lage middag av?

For å finne ut hva man skal ha til middag er det ofte enklest å starte med å velge hvilken råvare man har lyst på. Kylling, vegetar eller kanskje fisk? Klikk deg videre for å finne en fristende oppskrift til hverdag eller helg.

Velg et verdenskjøkken

Hjemmelaget indisk, eller kanskje en pasta bolognese til middag? Start med å velge verdenskjøkken, så finner vi oppskriftene til deg.

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

Lær mer