Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter TikTok-oppskrifter Meksikansk maissalat – esquites

Meksikansk maissalat – esquites

4.0 i snitt
Meksikansk maissalat – esquites
Sprø, frisk og full av smak – meksikansk mais, eller esquites, byr på en uimotståelig kombinasjon av søt mais, frisk limejus, kremet ost og et hint av chili. Dette er gatemat på sitt beste – perfekt som en smårett, snack eller som tilbehør til grillingen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 boks
Mais
2 ss
Meierismør
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Majones
2 ss
Rømme eller crème fraîche
25 gr
Parmesan
100 gr
Fetaost
0.5 stk
Lime
3 stk
Vårløk
2 stk
Chili
1 bunt
Koriander
0.5 ts
Chili explosion
1 pose
Nachos

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek maisen i litt smør til den begynner å bli gyllen, 10-15 min. Riv så i hvitløksfeddene og stek videre i et par min.

  2. Trinn 2

    Ha maisen i en skål sammen med majones, creme fraiche, revet grana padano og limesaft. Bland godt.

  3. Trinn 3

    Kutt opp og ha i vårløk, chili og koriander. Smuldre i fetaosten og bland sammen.

  4. Trinn 4

    Knekk over litt chili explosion, server med nachochips og nyt sammen med grillmaten. Kos deg!