Meksikansk maissalat – esquites

Sprø, frisk og full av smak – meksikansk mais, eller esquites, byr på en uimotståelig kombinasjon av søt mais, frisk limejus, kremet ost og et hint av chili. Dette er gatemat på sitt beste – perfekt som en smårett, snack eller som tilbehør til grillingen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Stek maisen i litt smør til den begynner å bli gyllen, 10-15 min. Riv så i hvitløksfeddene og stek videre i et par min.
-
Trinn 2
Ha maisen i en skål sammen med majones, creme fraiche, revet grana padano og limesaft. Bland godt.
-
Trinn 3
Kutt opp og ha i vårløk, chili og koriander. Smuldre i fetaosten og bland sammen.
-
Trinn 4
Knekk over litt chili explosion, server med nachochips og nyt sammen med grillmaten. Kos deg!
Prøv også