Nordisk
Her finner du oppskrifter inspirert fra land i norden. Perfekt når du har lyst på noe godt til middag.
Du vil kanskje også lese om...
Lam hos REMA 1000
Kjøttet fra norske lam er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet,…
3 gode sauser til lam
Lurer du på hvilken saus du kan servere til lammestek eller lammelår? Her får du tre sauser til lam som løfter middagen…
Dette tilbehøret kan du servere til lam
Tilbehøret er halve middagen når du skal servere lammestek eller lammelår. Her finner du inspirasjon til tilbehør til lam.
Slik tilbereder du høstens rotgrønnsaker
Om høsten er rotgrønnsakene på sitt beste og byr på mye smak og farge på tallerkenen. Her lærer du å tilberede ulike…
Blomkål
Blomkål er både sunn, smakfull og enkel å tilberede. Blomkål kan kokes, dampes, stekes, gratineres, spises rå og moses til puré.
Dette er forskjellen på laks og ørret
Liker du laks vil du elske ørret. Ørretfileten har alle de gode egenskapene til laksen, og noen til, med delikat farge og…
Disse grønnsakene bør du spise nå
Om høsten er de norske grønnsakene å finne i butikkene, fulle av smak og farge. Disse rotgrønnsaker du bør legge på tallerkenen…