Enkel lapskaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Enkel lapskaus

4.1 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Enkel lapskaus
Hemmeligheten bak en god lapskaus ligger i grønnsakene. Du kan slippe å skrelle og kutte, for nå finnes det ferdigkuttede grønnsaker til lapskaus i frysedisken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Lapskausblanding
2 terning
Kjøttbuljong
5 dl
Vann
3 stk
Middagspølse
2 ss
Smør
200 gr
Ytrefilet av okse
1 pk
Ciabatta
1 ss
Timian, hakket
1 stk
Laurbærblad
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Løs opp buljongterninger i 5 dl vann. Kok opp i en gryte. Tilsett lapskausblandingen.

Trinn 2

Skjær pølser i store terninger og tilsett i gryten sammen med laurbærblad og timian. Når potetene går litt i oppløsning, begynner konsistensen på lapskausen å bli bra.

Trinn 3

Skjær biffkjøtt i terninger. Stek i smør i pannen til de er gylne. Ha i gryta. Salte og pepre etter smak.

Trinn 4

Varm ciabatta i ovnen som anvist på pakken. Server til lapskausen.

Tips

Vil du ha lapskausen mer jevnet i konsistensen kan du blande ut 1 ss Maizena i kaldt vann og spe i lapskausen mens du rører.