Enkel lapskaus
Hemmeligheten bak en god lapskaus ligger i grønnsakene. Du kan slippe å skrelle og kutte, for nå finnes det ferdigkuttede grønnsaker til lapskaus i frysedisken.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løs opp buljongterninger i 5 dl vann. Kok opp i en gryte. Tilsett lapskausblandingen.
-
Trinn 2
Skjær pølser i store terninger og tilsett i gryten sammen med laurbærblad og timian. Når potetene går litt i oppløsning, begynner konsistensen på lapskausen å bli bra.
-
Trinn 3
Skjær biffkjøtt i terninger. Stek i smør i pannen til de er gylne. Ha i gryta. Salte og pepre etter smak.
-
Trinn 4
Varm ciabatta i ovnen som anvist på pakken. Server til lapskausen.
Tips
Vil du ha lapskausen mer jevnet i konsistensen kan du blande ut 1 ss Maizena i kaldt vann og spe i lapskausen mens du rører.
Prøv også