Skotsk lapskaus med flatbrød | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Bacon Skotsk lapskaus med flatbrød

Skotsk lapskaus med flatbrød

4.3 i snitt
Skotsk lapskaus med flatbrød
Ved å lage en enkel skotsk lapskaus kan du bruke opp rester. Bruk potet, rikelig med løk og røkt bacon i retten som kalles stovies.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Løk, skåret i tynne skiver
1 kg
Potet
3 dl
Kjøttkraft
1 pk
Valgfritt kjøtt, f.eks. 1 pakke bacon, pølser eller rester av skinke- eller oksestek
2 ss
Bladpersille, hakket
1 pk
Flatbrød
2 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær kjøtt i terninger. Skrell potetene og del i seks biter.

  2. Trinn 2

    Hakk løk og stek i smør til løken er myk. Tilsett kjøtt og poteter. Hell på kraft og la stå på medium varme i ca. 30 minutter til potetene begynner å gå i oppløsning.

  3. Trinn 3

    Smak til med salt og pepper. Server med flatbrød og dryss over hakket persille.

Prøv også