Hopp til innhold

Svinekam med fylte avokadobåter

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
236 planlagt
Svinekam med fylte avokadobåter

Svinefilet er noe av det møreste og saftigste kjøttet du kan grille. Servert sammen med de fristende avokadobåtene vil du helt sikkert skape et måltid du får lyst å gjenta.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tilbehør

200 gr
Nypoteter

Svinefilet

300 gr
Ytrefilet av svin, naturell

Fylte avokadobåter

2 stk
Avokadoer, delt i to, uten stener grillet på kuttsiden
1 stk
Stor, moden tomat, hakket
1 skive
Sprøstekt bacon, smuldret
1 neve
Issalat, finhakket
1 ss
Ristede brødsmuler

Slik gjør du

Trinn 1

Avokadobåter: Ha avokadohalvdelene stående på et fat. Bland sammen tomat, issalat, brødsmuler og bacon i en bolle. Fordel tomatblandingen i gropene på de fire avokadohalvdelene.

Trinn 2

Slik griller du svinefilet: Skjær filetstykket i skiver, ca. 2 cm tykke. Ha salt og pepper eller en krydderblanding på fileten. Grill den på sterk varme for å få en fin grillfarge overalt. Flytt fileten til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til den er ferdig. (Kjernetemperatur ca. 67 °C). Server med nye, kokte poteter og gjerne litt mangosalsa.