Chili con carne med svin | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Chili con carne med svin

Chili con carne med svin

2.8 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
16 ingredienser
333 planlagt
Chili con carne med svin
En varmende chili con carne, her med svinekjøtt i stedet for vanlig kjøttdeig. Perfekt hverdagsmat som kan serveres med tortillachips eller som fyll i tortillalefser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Chili con carne

400 gr
Strimlet svinebiff
0.5 ts
Spiskummen
1 ts
Paprikapulver
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 boks
Kidneybønner
2 ss
Rapsolje
0.5 ts
Kanel
0.5 ts
Chilipulver
0.5 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Topp med

2 neve
Kruspersille

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en kjele sammen med alle krydderne. Tilsett hakket løk og hvitløk, og fres i 3 minutter. Kutt paprika i biter og ha det i gryta sammen med hakkede tomater. Kok i ca. 5 minutter før du tilsetter kidneybønnene og koker i 10-15 minutter til.

Trinn 3

Ha i sukker og salt og smak til med nykvernet pepper. Server med kokt ris og frisk hakket kruspersille.

Server gjerne med fullkorntortillas.