Hopp til innhold

Chili con carne med svin

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
16 ingredienser
333 planlagt
Chili con carne med svin
En varmende chili con carne, her med svinekjøtt i stedet for vanlig kjøttdeig. Perfekt hverdagsmat som kan serveres med tortillachips eller som fyll i tortillalefser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Chili con carne

400 gr
Strimlet svinebiff
0.5 ts
Spiskummen
1 ts
Paprikapulver
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 boks
Kidneybønner
2 ss
Rapsolje
0.5 ts
Kanel
0.5 ts
Chilipulver
0.5 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Topp med

2 neve
Kruspersille

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en kjele sammen med alle krydderne. Tilsett hakket løk og hvitløk, og fres i 3 minutter. Kutt paprika i biter og ha det i gryta sammen med hakkede tomater. Kok i ca. 5 minutter før du tilsetter kidneybønnene og koker i 10-15 minutter til.

Trinn 3

Ha i sukker og salt og smak til med nykvernet pepper. Server med kokt ris og frisk hakket kruspersille.

Server gjerne med fullkorntortillas.