Sennepsgratinert påskeskinke
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del epler og selleri i 1 cm terninger og tilsett grovt hakkede valnøtter. Ha grønnsakene i en blandebolle med rømme, majones, sitronsaft, wostershiresauce, sukker og salt, og bland godt. La salaten trekke i ½ timer før servering.
-
Trinn 2
Varm ovnen til 180 grader (varmluft). Pakk ut den kokte påskeskinken av posen og skjær av det meste av fettet på kjøttet. La det gjenstå ca. to millmeter.
-
Trinn 3
Bland sammen honning, de forskjellige sennepene, brødkrumme og eggeplomme. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek skinken i 25 minutter til glasuren er gyllenbrun.
-
Trinn 4
Skjær skinken i skiver og server waldorfsalat til. Saften fra salaten fungerer som kremsaus til skinken. Skjær skinken i skiver og server waldorfsalat til. Saften fra salaten fungerer som kremsaus til skinken.
Tips
Server gjerne påskeskinke med kokte poteter til.