Svinemedaljonger med reddiksalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær ytrefileten i tynne skiver. Krydre med litt salt og pepper på begge sider. Stek kjapt i varm panne med litt olje til kjøttet er gjennomstekt.
-
Trinn 2
Ta medaljongene ut av pannen når de er stekt. Hell soyasaus i pannen og tilsett vann. Kok inn litt, så væsken tykner og bruk som sky til kjøttet. Dekk til kjøttet mens du lager tilbehøret.
-
Trinn 3
Ertedipp: Kok erter i lettsaltet, kokende vann i to minutter. Sil av vannet. Ha ertene over i en blender (eller bruk stavmikser). Tilsett fetaost og kjør til en krem. Hakk mynte etter smak og strø over dippen.
-
Trinn 4
Reddiksalat: Skjær agurk i biter, og skjær tynne skiver av reddiker. Bland sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper, og bland inn agurk og reddik.
-
Trinn 5
Server svinemedaljonger med reddiksalat og ertedipp.