Hopp til innhold

Svinemedaljonger med reddiksalat

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
Svinemedaljonger med reddiksalat
Lag svinemedaljonger med reddiksalat og ertedipp på 15 minutter! Denne retten kan også lages med kylling i skiver eller torsk.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

500 gr
Ytrefilet av svin, naturell
1 klype
Salt og pepper
3 ss
Olje
2 ss
Soyasaus
0.5 dl
Vann
350 gr
Frosne erter
100 gr
Fetaost
1 klype
Mynte, blader
1 pose
Reddiker, i skiver
1 stk
Agurk
2 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000
1 ts
Sitronsaft

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær ytrefileten i tynne skiver. Krydre med litt salt og pepper på begge sider. Stek kjapt i varm panne med litt olje til kjøttet er gjennomstekt.

Trinn 2

Ta medaljongene ut av pannen når de er stekt. Hell soyasaus i pannen og tilsett vann. Kok inn litt, så væsken tykner og bruk som sky til kjøttet. Dekk til kjøttet mens du lager tilbehøret.

Trinn 3

Ertedipp: Kok erter i lettsaltet, kokende vann i to minutter. Sil av vannet. Ha ertene over i en blender (eller bruk stavmikser). Tilsett fetaost og kjør til en krem. Hakk mynte etter smak og strø over dippen.

Trinn 4

Reddiksalat: Skjær agurk i biter, og skjær tynne skiver av reddiker. Bland sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper, og bland inn agurk og reddik.

Trinn 5

Server svinemedaljonger med reddiksalat og ertedipp.