Chili sin carne
Chili sin carne er full av deilig smak og næring! Vegetarvarianten av chili con carne er en favoritt både hos de som spiser kjøtt og hos de som ikke gjør det.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrøtter og del i terninger. Skjær paprika i biter og chili i tykke ringer.
-
Trinn 2
Ha olje i en gryte. Fres løk og hvitløk. Tilsett de andre grønnsakene sammen med krydder. La surre på medium varme noen minutter.
-
Trinn 3
Tilsett tomatpuré. Rør godt og hell over grønnsaksbuljong, avsilte bønner og hakkede tomater. Sett på lokk og la putre på medium varme i 30 min. Rør i gryta av og til. Smak til med mer salt og pepper.
-
Trinn 4
Fyll rykende varm chili sin carne i skåler. Del avokado i skiver og legg på toppen. Strø hakket koriander over.
Tips!
Server med rømme, nachochips og limebåter.
Prøv også