Chili sin carne | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Chili sin carne

3.6 i snitt
Chili sin carne
Chili sin carne er full av deilig smak og næring! Vegetarvarianten av chili con carne er en favoritt både hos de som spiser kjøtt og hos de som ikke gjør det.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Stor, gul løk
5 fedd
Hvitløk
4 stk
Gulrøtter
3 stk
Rød spisspaprika
3 stk
Røde chili
1 boks
Hakkede tomater
2 ss
Tomatpuré
1 boks
Bønnemiks
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 ts
Flaksalt
0.5 ts
Sort pepper, malt
2 ss
Malt paprika
1 ss
Malt spisskummen
1 ss
Oregano, tørket
2 stk
Avokado
1 neve
Frisk koriander
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrøtter og del i terninger. Skjær paprika i biter og chili i tykke ringer.

  2. Trinn 2

    Ha olje i en gryte. Fres løk og hvitløk. Tilsett de andre grønnsakene sammen med krydder. La surre på medium varme noen minutter.

  3. Trinn 3

    Tilsett tomatpuré. Rør godt og hell over grønnsaksbuljong, avsilte bønner og hakkede tomater. Sett på lokk og la putre på medium varme i 30 min. Rør i gryta av og til. Smak til med mer salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Fyll rykende varm chili sin carne i skåler. Del avokado i skiver og legg på toppen. Strø hakket koriander over.