Vegetarcurry med potet
Indisk curry er enkelt å lage og et helt orkester av krydder og dype smaker gjør at ingen vil savne fisk eller kjøtt i denne vegetarcurryen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk, riv ingefær og bland det sammen med krydderet
-
Trinn 2
Rens og finhakk løk. Riv den ene gulroten. Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek løk og gulrot sammen med krydderblandingen til løken er blank..
-
Trinn 3
Ha i hermetiske tomater og vann og kok opp. Skrell og kutt potetene og den gjenværende gulroten i terninger. Ha det i stekepannen, og la det småkoke til potetene er møre. Rør underveis.
-
Trinn 4
Rør tilslutt inn kikerter, fløte og yoghurt. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Det lille ekstra
Dryss over litt finhakket koriander før du skal servere.
Prøv også