Blomkål - og potetcurry | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Blomkål – og potetcurry

Blomkål – og potetcurry

4.0 i snitt
Blomkål – og potetcurry
Du trenger ikke kjøtt for å få en fyldig og mettende curry. Denne eksotiske middagen inneholder både blomkål og potet, med deilig smak av India.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 ss
Nøytral olje
1 stk
Blomkål
8 stk
Poteter, store
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Ingefær, revet
3 ss
Karripulver
1 ss
Paprikapulver
1 boks
Hakkede tomater
250 ml
Kokosmelk
0.5 ml
Rød chili
1 klype
Salt og pepper
3 ss
Koriander
1 pk
Naanbrød

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær løken i skiver. Hakk hvitløk. Skrell potetene og del i medium terninger. Skjær buketter av blomkålen og terninger av stilken. Varm en gryte. Tilsett olje og løk. Surr løken myk og tilsett hvitløk, ingefær og karripulver.

  2. Trinn 2

    Bland hakkede tomater og kokosmelk. Hell over løken og kok opp. Tilsett potet og blomkål. Sett på lokk og la småkoke i 15 min. til poteter og blomkål er ferdigkokte. Smak til med salt og pepper. Hakk chili og dryss over sammen med koriander. Server med naan.