Marokkansk blomkål og brokkolisalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Marokkansk blomkål og brokkolisalat

Marokkansk blomkål og brokkolisalat

4.5 i snitt
Marokkansk blomkål og brokkolisalat
Marokkansk blomkål og brokkolisalat smaker godt som tilbehør til kjøtt retter, spesielt lam, eller som egen liten rett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Salat

1 stk
Blomkål
0.5 stk
Brokkoli
1 stk
Rødløk
0.2 potte
Persille
1 klype
Paprikapulver
1 boks
Kikerter
2 ss
Olivenolje
2 klype
Salt
2 klype
Pepper
3 ss
Sesamfrø

Dressing

1 ss
Sitron, presset
1 ss
Hummus
0.3 ts
Spisskummen
0.3 ts
Kajennepepper
2 ss
Vann
2 ss
Olivenolje
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Honning

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt blomkål og brokkoli i små bukett er og rødløk i smale båter. Vend inn olivenolje og stek noen minutt er i en dyp stekepanne til det er knapt mørt og gjerne litt brunt i kantene.

  2. Trinn 2

    Smak til med litt salt og pepper. Visp sammen dressingen. Bland blomkål- og brokkoliblandingen med kikertene. Vend inn dressingen og topp med hakket persille, ristede sesamfrø og gjerne et dryss med paprikapulver.

  3. Trinn 3

    Server gjerne ekstra hummus ved siden av. Smaker godt som tilbehør til kjøtt rett er, spesielt lam, eller som egen liten rett . Kan serveres kald eller varm.