Marokkansk blomkål og brokkolisalat
Marokkansk blomkål og brokkolisalat smaker godt som tilbehør til kjøtt retter, spesielt lam, eller som egen liten rett.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt blomkål og brokkoli i små bukett er og rødløk i smale båter. Vend inn olivenolje og stek noen minutt er i en dyp stekepanne til det er knapt mørt og gjerne litt brunt i kantene.
-
Trinn 2
Smak til med litt salt og pepper. Visp sammen dressingen. Bland blomkål- og brokkoliblandingen med kikertene. Vend inn dressingen og topp med hakket persille, ristede sesamfrø og gjerne et dryss med paprikapulver.
-
Trinn 3
Server gjerne ekstra hummus ved siden av. Smaker godt som tilbehør til kjøtt rett er, spesielt lam, eller som egen liten rett . Kan serveres kald eller varm.
Prøv også