Klassisk falafel
Klassisk falafel er deilig gatemat fra Midtøsten! Kikertkakene er mettende og deilige, og passer både som middag og lunsj. Du kan bruke pitabrød, tortillawraps eller naan til å pakke inn de deilige vegetarkakene.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland sammen yoghurt, presset hvitløk, sukker, sitronsaft og hakket persille. Smak til med salt og pepper. Sett dressingen kjølig.
-
Trinn 2
Varm falafel i stekepannen, eller i ovnen på 200 grader i 5-7 min.
-
Trinn 3
Skjær salat og løk i strimler. Del tomater i to og skjær ut kjernene. Skjær tomater og agurk i terninger.
-
Trinn 4
Varm naan i ovnen som anvist på pakken.
-
Trinn 5
Legg en liten neve strimlet salat, løk og tomat- og agurkterninger på hvert naan. Legg 2-3 stk. falafel på til slutt og topp med dressing.
Tips!
Ønsker du det ekstra hett, kan du legge noen skiver jalapeño på toppen.
Prøv også