Klassisk falafel | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Vegetar Klassisk falafel

Klassisk falafel

4.0 i snitt
Klassisk falafel
Klassisk falafel er deilig gatemat fra Midtøsten! Kikertkakene er mettende og deilige, og passer både som middag og lunsj. Du kan bruke pitabrød, tortillawraps eller naan til å pakke inn de deilige vegetarkakene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Falafel fra Grønne Folk
2 pk
Naanbrød
1 stk
Rødløk
4 stk
Tomater
1 stk
Agurk
1 stk
Isbergsalat

Dressing

3 dl
Yoghurt Naturell
1 ts
Sitronsaft
1 fedd
Hvitløk, presset
4 ss
Bladpersille (finhakket)
1 klype
Salt og pepper
0.25 ts
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland sammen yoghurt, presset hvitløk, sukker, sitronsaft og hakket persille. Smak til med salt og pepper. Sett dressingen kjølig.

  2. Trinn 2

    Varm falafel i stekepannen, eller i ovnen på 200 grader i 5-7 min.

  3. Trinn 3

    Skjær salat og løk i strimler. Del tomater i to og skjær ut kjernene. Skjær tomater og agurk i terninger.

  4. Trinn 4

    Varm naan i ovnen som anvist på pakken.

  5. Trinn 5

    Legg en liten neve strimlet salat, løk og tomat- og agurkterninger på hvert naan. Legg 2-3 stk. falafel på til slutt og topp med dressing.