Enchiladas med bønner og sopp

Saftig enchiladas med vegetarfyll av bønner og sopp. Sammen med grillet tomatsalsa, er dette en smaksbombe til du kan nyte til kos eller gjester.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Lag grillet tomatsalsa: Fjern skallet på løk og hvitløk, og del i terninger. Legg løk, hvitløk, chili og tomater i en ildfast form, og ha olivenolje over. Bak i ovnern ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Trinn 2
Bruk en blender eller stavmikser til å blande grønnsaksmiksen med grønnsakskraft, limesaft og koriander. Ett minutt er nok, det er godt at den er litt grov. Smak til med salt.
Trinn 3
Lag enchiladas: Kutt grønnsakene i terninger. Varm en panne med olje. Stek løk, hvitløk og champignoner. Tilsett bønner, tomat og alt krydderet. Bland godt sammen og la småkoke i 10 minutter.
Trinn 4
Fordel blandingen og halvparten av osten likt på lefsene. Rull sammen og legg med skjøten ned i en ildfast form. Strø resten av osten over lefsene.
Trinn 5
Stek ved 200 grader i 10-15 minutter, tilt osten er gylden og kantene på lefsene crispy.
Trinn 6
Topp enchiladas med rømme, tomatsalsa og tynne skiver rødløk.
Denne oppskriften er laget av
Reneé Fagerhøi