Nudler med sopp og asiatisk dressing

4.4 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
1411 planlagt
Nudler med sopp og asiatisk dressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Nudler er utrolig godt og sammen med stekt sopp, kokos og ingefær. Dette er en fullverdig middag!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Eggnudler
1
Soppblanding (tint)
10 stk
Sjampinjonger, delt i skiver
0.3 pose
Revet kokosmasse
2 ss
Nøytral olje

Dressing

2 ss
Finrevet ingefær
1 ss
Finrevet hvitløk
1 stk
Rød chili, finhakket
6 ss
Soyasaus
2 ss
Flytende akasiehonning
2 ss
Sesamolje
2
Vårløk, i skiver
1 neve
Frisk koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudlene etter anvisning. Snitt vårløk. Press forsiktig vannet ut av soppen. Stek sopp i litt olje til gyllen. Tilsett revet kokosmasse.

Trinn 2

Bland sammen alle ingrediensene til dressing og hell over soppen. Ha nudler i en dyp skål med sopp og saus på toppen. Dryss over vårløk og koriander rett før servering.

TIPS

I denne oppskriften er det brukt en blanding av fryst og fersk sopp. Bruk din favoritt. Fryst sopp tar til seg litt mer smak enn fersk. Bruk derfor litt mindre av dressingen om du kun bruker fersk sopp.