Hopp til innhold

Nudler med kylling i peanøttsaus

3.6 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
752 planlagt
Nudler med kylling i peanøttsaus

Prøv denne superenkle nudelretten med kylling og hjemmelaget peanøttsaus. Dette er rask og god hverdagsmat som faller i smak hos de fleste.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Lårfilet av kylling fra Solvinge
1
Eggnudler (eventuelt glutenfri spaghetti fra Goodly)
50 gr
Grovt peanøttsmør
2 ss
Soyasaus
1 fedd
Hvitløk, revet
1 ss
Ingefær, finrevet
1 stk
Rød chili, skiver
0.5
Kokosmelk
1 stk
Lime, i fire båter
1 neve
Koriander til pynt
1 ss
Olje til steking
1 dl
Vann
2 ss
Nøytral olje

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kylling i strimler og stek gyllen i litt stekeolje. Kok nudler som anvist på pakken.

Trinn 2

Peanøttsaus: Ha 4 ss kokosmelk og peanøttsmør i en gryte og rør godt. Tilsett hvitløk og ingefær og la småkoke under omrøring i noen minutter. Tilsett resten av kokosmelken og soyasaus. Smak deg frem til ønsket styrke. La småputre på medium–lav varme i 10 minutter.

Trinn 3

Server nudler vendt i peanøttsaus og topp med kylling, chili og koriander. Juster smaken med lime ved servering.