Soyaglasert laks med nudler
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok opp nudler. Del brokkoli i buketter. Denne kan dampes, kokes eller stekes, alt etter hva du foretrekker.
-
Trinn 2
Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle.
-
Trinn 3
Pepre laksen på hver side og stek på middels høy varme på begge sider. Legg laksen over på et fat.
Tips!
Juster steketiden etter hvor stekt du foretrekker fisken – den kan godt være rosa i midten, hvis du liker det. -
Trinn 4
Hakk hvitløk, og ha i pannen. Hell sausen over hvitløken. La putre i 1-2 minutter før du legger laksen tilbake i pannen.
-
Trinn 5
Bruk en skje til å dekke laksen med saus, og vær forsiktig så fiskestykkene ikke flaker seg. Legg på lokk og la det putre i ca. 1 minutt. Snu deretter laksen, hell mer saus over og la sausen trekke i ca. 30 sekunder uten lokk. Server med brokkoli og nudler.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.