Soyaglasert laks med nudler | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Soyaglasert laks med nudler

Soyaglasert laks med nudler

3.5 i snitt
Soyaglasert laks med nudler
Soyaglasert laks er nydelig middagsmat. Denne versjonen lager du på bare 15 minutter!

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
1

Ingredienser

400 gr
Laks
1 klype
Sort pepper, malt
400 gr
Brokkoli
2 ss
Nøytral olje til steking
1 pk
Eggnudler
2 fedd
Hvitløk (finhakket)

Saus

4 ss
Soyasaus
3 ss
Varmt vann
2 ss
Brunt sukker
1 ss
Østerssaus
1 ss
Eplesidereddik (5 %)
1 ss
Sesamolje
0.5 ts
Sort pepper, malt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp nudler. Del brokkoli i buketter. Denne kan dampes, kokes eller stekes, alt etter hva du foretrekker.

  2. Trinn 2

    Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle.

  3. Trinn 3

    Pepre laksen på hver side og stek på middels høy varme på begge sider. Legg laksen over på et fat.

  4. Trinn 4

    Hakk hvitløk, og ha i pannen. Hell sausen over hvitløken. La putre i 1-2 minutter før du legger laksen tilbake i pannen.

  5. Trinn 5

    Bruk en skje til å dekke laksen med saus, og vær forsiktig så fiskestykkene ikke flaker seg. Legg på lokk og la det putre i ca. 1 minutt. Snu deretter laksen, hell mer saus over og la sausen trekke i ca. 30 sekunder uten lokk. Server med brokkoli og nudler.

    Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.

Alt Asiatisk

Elisabeth Le driver bloggen og Instagram profilen Alt Asiatisk. I tillegg har hun gitt ut to kokebøker fullspekket med fristende, inspirerende oppskrifter.