Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Laks med indiske smaker

Laks med indiske smaker

3.3 i snitt
Laks med indiske smaker
Laks er den råvaren som passer ledig godt til frukt og krydder. Denne varianten tar deg til eksotiske strøk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

450 gr
Hel laks med skinn
1 pose
Mango curry marinade (hemmelighet)
2 stk
Fullkornsris boil-in-bag
1 stk
Brokkoli
1 stk
Sitron

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Start med å tilberede risen som anvist på pakken.

    Legg aluformen med laksen på grillen. Pensle med litt av marinaden. La stå på grillen som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Del brokkoli i buketter. Skrell stilken og del i biter. Du kan dampe brokkolien i lettsaltet vann eller legge bitene i en grillbakk og legge dem på grillen. Da må du vende grønnsakene i litt olje først. Grill til grønnsakene er møre.

  3. Trinn 3

    Skjør lime i båter. Når fisken er nesten ferdig heller du resten av marinaden over de siste minuttene. Server laks med ris, brokkoli og lime.