Hopp til innhold

Laks i kokos- og limesaus

4.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Laks i kokos- og limesaus
Laks passer ypperlig sammen med eksotiske smaker og krydder. Denne retten med laks i kokos- og limesaus er inspirert av det asiatiske kjøkken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Laksefilet
250 gr
Eggnudler
2 boks
Kokosmelk
2 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Lime (saften)
1 ss
Ingefær
2 ss
Soyasaus
1 stk
Rød chili
1 pk
Thai-wok

Slik gjør du

Trinn 1

Ha kokosmelken i en gryte. Kok til den tykner. Det tar cirka 20 minutter. Rør om av og til.

Trinn 2

Riv ingefær og finhakk hvitløk og chili. Tilsett soyasaus, revet ingefær, finhakket chili, hvitløk og limesaft.

 

Trinn 3

Del fisken i stykker og la den trekke i sausen i fem minutter. Kok nudler som anvist på pakken.

Trinn 4

Damp en pose thai-inspirert wok. Server fisk i kokossaus med nudler og wok-blanding.