Laks med gulrøtter og sandefjordsaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader, varmluft.
Tilbered potetstappen som anvist på pakken. -
Trinn 2
Legg laksefiletene på et bakebrett med bakepapir. Legg en halv skive sitron på toppen av hver laks. Bak midt i ovnen i ca 10-12 min.
-
Trinn 3
Finn frem en panne. Ha gulrotstavene i pannen. Tilsett et dryss salt. Hell på vann og kok opp. La gulrøttene koke seg møre. Hell av vannet og ha gulrøttene tilbake i pannen på medium varme. Tilsett smør og lønnesirup, så gulrøttene blir fine og glinsende.
-
Trinn 4
Varm sausen i kjele som anvist på pakken. Vær oppmerksom på at sausen kun skal varmes til 40 grader. Den vil skille seg ved høyere temperatur.
-
Trinn 5
Server laks med potetstappe, gulrøtter og sandefjordsaus. Dryss litt hakket gressløk over retten.