Fiskepakke med laks og grønnsaker
Fiskepakker lager nesten seg selv, mens du får tid til andre ting. Et enkelt middagstips til travle hverdager.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok poteter møre. Sett ovnen på 180 grader, og del fisken i jevne biter. Kutt grønnsakene i mindre biter.
-
Trinn 2
Lag åtte kvadratiske stykker med bakepapir. Legg to og to oppå hverandre, og legg i en skål så de er enklere å fylle.
-
Trinn 3
Bland forsiktig fisk og grønnsaker, og legg i bakepapiret. Ha en klatt med smør og en sitronskive på toppen. Fold sidene på bakepapiret samme og knyt toppen med hyssing.
-
Trinn 4
Sett pakkene med fisk og grønnsaker i en ildfast form og stek i ovnen i ca 14-16 minutter. Server med kokte poteter.
TIPS!
Denne retten smaker også godt med ris eller pasta i stedet for poteter.
Prøv også