Hopp til innhold

Fiskepakke med laks og grønnsaker

3.3 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
574 planlagt
Fiskepakke med laks og grønnsaker

Fiskepakker lager nesten seg selv, mens du får tid til andre ting. Et enkelt middagstips til travle hverdager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Laksefileter uten skinn og bein
0.5 stk
Brokkoli
2 stk
Gulrøtter
4 skive
Sitron
0.5 stk
Purre
8 stk
Poteter
1
Bakepapir
1
Hyssing
4 ts
Smør eller olje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter møre. Sett ovnen på 180 grader, og del fisken i jevne biter. Kutt grønnsakene i mindre biter.

Trinn 2

Lag åtte kvadratiske stykker med bakepapir. Legg to og to oppå hverandre, og legg i en skål så de er enklere å fylle.

Trinn 3

Bland forsiktig fisk og grønnsaker, og legg i bakepapiret. Ha en klatt med smør og en sitronskive på toppen. Fold sidene på bakepapiret samme og knyt toppen med hyssing.

Trinn 4

Sett pakkene med fisk og grønnsaker i en ildfast form og stek i ovnen i ca 14-16 minutter. Server med kokte poteter.

TIPS!

Denne retten smaker også godt med ris eller pasta i stedet for poteter.