Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Klassisk grillet laks

Klassisk grillet laks

5.0 i snitt
Klassisk grillet laks
Fisk på grillene er alltid en suksess når du tilbereder den i aluminiumsformen. Enkelt, renslig og kjempegodt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

450 gr
Hel laks med skinn
1 pk
Grillkrydrede potetbåter
1 stk
Agurk
1 pose
Sandefjordsaus
1 stk
Sitron
2 ss
Eddik
2 ss
Vann
1 klype
Salt og pepper
2 ss
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Salt og pepre fisken og sett den på grillen som anvist på pakken.

    Sett aluformen med poteter på grillen som anvist på pakken.

  2. Trinn 2

    Mens fisken og potetene tilberedes på grillen snitter du agurken med en ostehøvel. Legg skivene i en bolle og tilsett 2 ss eddik, 2 ss vann og krydre med salt og pepper. Du kan også tilsette 2 ts sukker hvis du ønsker det.

  3. Trinn 3

    Skjær sitron i båter. Varm sausen som anvist på pakken og server med agurksalat, fisk, poteter og sitronbåter.