Grillet laks med sommerkålsalat

Sommerens nykål er perfekt å servere sammen med grillet laks. Her har du et raskt og enkelt middagstips til varme sommerkvelder.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Varm opp grillen og pensle grillristen med olivenolje. Pensle laksefileten med olivenolje på alle sider, og strø salt og pepper over.
Trinn 2
Bland kefir, sukker, sitronsaft, salt og hakket chili. Finsnitt kålen, og vend inn kefirblandingen.
Trinn 3
Legg lakseskivene på grillen med skinnsiden ned. Del sitronene i to og legg på grillen med snittsiden ned.
Trinn 4
Grill laks og sitroner med lokket på i tre minutter. Snu laksen og grill i ett minutt til. Ta av sitronene.
Trinn 5
Ha ferdiggrillet laks på en tallerken og server med sommerkålsalat. Sprinkle litt olivenolje over før servering.