Asiatisk laks
Asiatiske smaker passer godt til laks, og denne retten med asiatisk laks kan fort bli en familiefavoritt. Serveres med wok mix og ris.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag marinade: Finhakk hvitløk og bland med honning, soyasaus og finrevet ingefær. Ha laksen i en plastpose med marinaden og legg kjølig i 30 min.
-
Trinn 2
Ta ut fisken av plastposen og tørk forsiktig av den. Ta vare på marinaden. Varm en panne med litt olje. Stek fisken til ønsket konsistens.
-
Trinn 3
Kok en pose wokmiks i saltet, kokende vann i et par minutter. Sil av vannet.
-
Trinn 4
Kok ris som anvist på pakken.
-
Trinn 5
Hell marinaden over fisken. Strø over finstrimlet vårløk, koriander og sesamfrø. Dander fisken over wokmiksen.
Prøv også