Stekt laks med kokossaus
Enkel, sunn og god wok med stekt laks. Sammen med kokossaus, thai wok og ris er dette en rett som både går til hverdag og helg.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del laksen i terninger og sett til side. Kok opp kokosmelk i en gryte, tilsett finhakket hvitløk, ingefær, chilisaus, soyasaus og fiskesaus. La alt sammen trekke på medium varme i ca. 15 minutter
-
Trinn 2
Kok risen som anvist på pakken.
-
Trinn 3
Stek laksebitene i en panne med olje til de er gylne (ikke for sterk varme). Hell så over kokossausen og tilsett grønnsakene fra Thai Wok-posen når laksen er gyllen. Rør forsiktig. La småkoke i et par minutter.
Server med ris.
Tips
Dryss hakket koriander over retten og server gjerne med en limebåt.
Prøv også