Laks i folie med pasta og pesto

Putt alt i aluminiumsfolie, og ha middagen klar i en fei. Laks i folie er raskt og enkelt, med smak av pasta, fløte, pesto og asparges.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fyr opp grillen til medium varme. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær av skinnet på laksen. Del aspargesen i biter. Bland sammen pesto, fløte og sitronsaft.
-
Trinn 2
Legg to lag med aluminiumsfolie eller bakepapir oppå hverandre, ca. 30 x 30 cm. Legg kokt pasta på den ene halvdelen og laks og asparges i midten. Hell over pestosausen.
-
Trinn 3
Brett folien eller bakepapiret sammen og form til en pakke. Legg pakkene på grillen og la stå i ca. 5 minutter. Server i en dyp tallerken.
TIPS
Du kan også steke pakkene i ovnen på 230 grader varmluft i fem minutter.
Prøv også