Kremet pasta med røkelaks | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet pasta med røkelaks

3.9 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Kremet pasta med røkelaks
Kremet pasta med røkelaks er en middagsrett full av deilige smaker som er superenkel å lage.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Tørr tagliatelle
150 gr
Røkelaks
2 ss
Olivenolje
1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt og pepper
2 dl
Kremfløte
1 ts
Sitronskall (finrevet)
2 ss
Bladpersille (finhakket)

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær paprika og løk i tynne strimler. Finhakk hvitløk.

Trinn 2

Ha olivenolje i en panne og surr løken myk. Tilsett hvitløk og paprikastrimler. Surr på medium varme.

Trinn 3

Skjær røkelaks i strimler og tilsett blandingen. Hell på fløte. Kok opp og senk temperaturen.

Trinn 4

Kok tagliatelle som anvist på pakken. Ha tagliatellen i pannen med røkelaks og grønnsaker. Tilsett evt. et par skjeer pastavann hvis pastaen trekker til seg for mye av sausen.

Trinn 5

Smak til med salt og pepper. Strø over persille og finrevet sitronskall.