Kremet pasta med røkelaks
Kremet pasta med røkelaks er en middagsrett full av deilige smaker som er superenkel å lage.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær paprika og løk i tynne strimler. Finhakk hvitløk.
-
Trinn 2
Ha olivenolje i en panne og surr løken myk. Tilsett hvitløk og paprikastrimler. Surr på medium varme.
-
Trinn 3
Skjær røkelaks i strimler og tilsett blandingen. Hell på fløte. Kok opp og senk temperaturen.
-
Trinn 4
Kok tagliatelle som anvist på pakken. Ha tagliatellen i pannen med røkelaks og grønnsaker. Tilsett evt. et par skjeer pastavann hvis pastaen trekker til seg for mye av sausen.
-
Trinn 5
Smak til med salt og pepper. Strø over persille og finrevet sitronskall.
Prøv også