Laks med pasta og spinat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Laks med pasta og spinat

Laks med pasta og spinat

3.1 i snitt
Laks med pasta og spinat

En matrett med spinat kalles ofte en “Florentine dish” etter Catherine de` Medici som skal ha vært spesielt glad i de grønne bladene. Til pannestekt laks passer de også utmerket.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Erter REMA 1000
1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
500 gr
Penne REMA 1000
1 stk
Løk
2 dl
Crème fraîche Tine
1 pose
Hakket spinat frossen REMA 1000
1 ss
Smør
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pastaen al dente i godt med vann. Laksen krydres med salt og pepper og brunes i ca 2 min på hver side i litt smør. Skjær løken i skiver og fres i litt olje.

  2. Trinn 2

    Vend i pastaen sammen med crème fraîche og kok opp.

  3. Trinn 3

    Vend inn ertene og spinaten og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Her kan det smake godt med litt revet parmesan og noen dråper balsamicoeddik over fisken. Bruk gjerne fersk spinat.