Wraps med kylling og pestomasjones | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Wraps med kylling og pestomasjones

Wraps med kylling og pestomasjones

3.9 i snitt
Wraps med kylling og pestomasjones
Superenkel kyllingwrap med pestomajones, spinat og tomat. Bruk dine favorittgrønnsaker og spis til lunsj eller ha med i matpakka.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Fullkornswrap
2 stk
Kyllingfilet
2 ss
Pesto
6 ss
Majones
80 gr
Spinatblader
8 stk
Cherrytomater
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    La kyllingfileten hvile i romtemperatur i rundt 30 minutter før steking slik at den ikke er kald når den skal i stekepannen. Da blir den jevnere stekt og mer saftig.

  2. Trinn 2

    Tørk kyllingfileten fri for fuktighet med tørkepapir som ikke loer og krydre med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Ha olje som tåler høy temperatur i en stekepanne og stek kyllingfileten først på sterk varme slik at den får stekeskorpe. Det tar ca. 2 minutter på hver side.

    Skru ned temperaturen på stekepannen og la kyllingfileten ettersteke inntil den er gjennomstekt. Når kjernetemperaturen er ved 68 grader er den ferdig.

    La hvile 5 minutter før du deler kyllingfileten i skiver.

  4. Trinn 4

    Mens kyllingfileten hviler: Bland pesto og majones.

  5. Trinn 5

    Smør et lag med pestomajones langs midten på hver tortillalefse.

    Ha på spinatblader og tomat eller andre grønnsaker du liker, som for eksempel avokado, løk, agurk, ruccola eller annet.