Hopp til innhold

Wraps med kylling og pestomasjones

4.5 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
245 planlagt
Wraps med kylling og pestomasjones

Superenkel kyllingwrap med pestomajones, spinat og tomat. Bruk dine favorittgrønnsaker og spis til lunsj eller ha med i matpakka.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Fullkornswrap
2 stk
Kyllingfilet
2 ss
Pesto
6 ss
Majones
80 gr
Spinatblader
8 stk
Cherrytomater
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

La kyllingfileten hvile i romtemperatur i rundt 30 minutter før steking slik at den ikke er kald når den skal i stekepannen. Da blir den jevnere stekt og mer saftig.

Trinn 2

Tørk kyllingfileten fri for fuktighet med tørkepapir som ikke loer og krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Ha olje som tåler høy temperatur i en stekepanne og stek kyllingfileten først på sterk varme slik at den får stekeskorpe. Det tar ca. 2 minutter på hver side.

Skru ned temperaturen på stekepannen og la kyllingfileten ettersteke inntil den er gjennomstekt. Når kjernetemperaturen er ved 68 grader er den ferdig.

La hvile 5 minutter før du deler kyllingfileten i skiver.

Trinn 4

Mens kyllingfileten hviler: Bland pesto og majones.

Trinn 5

Smør et lag med pestomajones langs midten på hver tortillalefse.

Ha på spinatblader og tomat eller andre grønnsaker du liker, som for eksempel avokado, løk, agurk, ruccola eller annet.