Wraps med kylling og pestomasjones

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
La kyllingfileten hvile i romtemperatur i rundt 30 minutter før steking slik at den ikke er kald når den skal i stekepannen. Da blir den jevnere stekt og mer saftig.
-
Trinn 2
Tørk kyllingfileten fri for fuktighet med tørkepapir som ikke loer og krydre med salt og pepper.
-
Trinn 3
Ha olje som tåler høy temperatur i en stekepanne og stek kyllingfileten først på sterk varme slik at den får stekeskorpe. Det tar ca. 2 minutter på hver side.
Skru ned temperaturen på stekepannen og la kyllingfileten ettersteke inntil den er gjennomstekt. Når kjernetemperaturen er ved 68 grader er den ferdig.
La hvile 5 minutter før du deler kyllingfileten i skiver.
-
Trinn 4
Mens kyllingfileten hviler: Bland pesto og majones.
-
Trinn 5
Smør et lag med pestomajones langs midten på hver tortillalefse.
Ha på spinatblader og tomat eller andre grønnsaker du liker, som for eksempel avokado, løk, agurk, ruccola eller annet.