Ungarsk kylling med paprika | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ungarsk kylling med paprika

3.5 i snitt
Ungarsk kylling med paprika
Ungarsk kylling med paprika er en enkel og deilig rett som hele familien vil elske. Paprika og kylling passer perfekt sammen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Kyllingfilet
1 boks
Økologiske hakkede tomater
2 stk
Rød paprika
2 pose
Fullkornsris
1 pose
Blandet salat
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt

1 klype
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær paprika i små biter og stek dem myke i litt olje. Legg den stekte paprikaen over i en gryte sammen med hakkede tomater. Småkok i 30 min.

  2. Trinn 2

    Skjær kyllingen i store biter. Stek den gyllen, men ikke gjennomstekt.

  3. Trinn 3

    Kok ris som anvist på pakken.

  4. Trinn 4

    Bruk stavmikser og kjør paprika og tomat til en glatt saus. Du kan også servere den slik den er, uten å bruke stavmikser, hvis du heller vil det. Salte og pepre.

  5. Trinn 5

    Hell paprikasausen over kyllingen og kok opp. La putre på medium varme i fem minutter.

  6. Trinn 6

    Server kyllinggryten med salat og fullkornsris. Pynt gjerne med persille.