Ungarsk kylling med paprika | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ungarsk kylling med paprika

3.4 i snitt
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Ungarsk kylling med paprika
Ungarsk kylling med paprika er en enkel og deilig rett som hele familien vil elske. Paprika og kylling passer perfekt sammen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Kyllingfilet
1 boks
Økologiske hakkede tomater
2 stk
Rød paprika
2 pose
Fullkornsris
1 pose
Blandet salat
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Forslag til pynt

1 klype
Persille

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær paprika i små biter og stek dem myke i litt olje. Legg den stekte paprikaen over i en gryte sammen med hakkede tomater. Småkok i 30 min.

Trinn 2

Skjær kyllingen i store biter. Stek den gyllen, men ikke gjennomstekt.

Trinn 3

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 4

Bruk stavmikser og kjør paprika og tomat til en glatt saus. Du kan også servere den slik den er, uten å bruke stavmikser, hvis du heller vil det. Salte og pepre.

Trinn 5

Hell paprikasausen over kyllingen og kok opp. La putre på medium varme i fem minutter.

Trinn 6

Server kyllinggryten med salat og fullkornsris. Pynt gjerne med persille.