Ungarsk kylling med paprika
Ungarsk kylling med paprika er en enkel og deilig rett som hele familien vil elske. Paprika og kylling passer perfekt sammen!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær paprika i små biter og stek dem myke i litt olje. Legg den stekte paprikaen over i en gryte sammen med hakkede tomater. Småkok i 30 min.
-
Trinn 2
Skjær kyllingen i store biter. Stek den gyllen, men ikke gjennomstekt.
-
Trinn 3
Kok ris som anvist på pakken.
-
Trinn 4
Bruk stavmikser og kjør paprika og tomat til en glatt saus. Du kan også servere den slik den er, uten å bruke stavmikser, hvis du heller vil det. Salte og pepre.
-
Trinn 5
Hell paprikasausen over kyllingen og kok opp. La putre på medium varme i fem minutter.
-
Trinn 6
Server kyllinggryten med salat og fullkornsris. Pynt gjerne med persille.
Prøv også