Nachos med kylling og guacamole | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Nachos med kylling og guacamole

Nachos med kylling og guacamole

3.2 i snitt
Nachos med kylling og guacamole
Kyllinglår, løk og tomater gjør dette til en mer mettende og smaksrik nachos-variant. Server denne når det er kaldt ute og familien vil ha noe godt og varmende.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Nachos De Luxe

400 gr
Grillet lårfilet av kylling
1 pose
Nachochips
200 gr
Revet ostemix
3 ss
Hermetiske jalapeño-chili
2 stk
Tomater
0.5 stk
Løk
0.5 stk
Revest isbergsalat

Guacamole

2 stk
Modne avokado
2 stk
Modne tomater
1 ss
Hermetisk jalapeños i skiver
1 neve
Grovhakket koriander
0.5 stk
Liten løk
0.5 stk
Lime
1 ss
Extra virgin olivenolje
1 klype
Salt

Server med

1 glass
Salsa
1 boks
Rømme

Slik gjør du

 1. Trinn 1

  Guacamole: Finhakk tomatene (frø og skinn skal være med). Del avokadoene i to, fjern steinene og grav ut «kjøttet» med en spiseskje og over i en bolle. Grovknus avokadokjøttet med en gaffel. Tilsett finhakket tomat, løk og jalapeño, hakket koriander og olivenolje og rør forsiktig sammen. Smak til med limesaft og litt salt.

 2. Trinn 2

  Dekk med plastfolie – plastfolien skal legges rett oppå guacamolen for å hindre at den blir brun. La den stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering slik at alle smakene setter seg.

 3. Trinn 3

  Forvarm ovnen på 210 °C. Legg Nachochips i et tynt lag i en ildfast form. Dryss på et tynt, jevnt lag revet ost. Topp med finhakket chili, hakket tomat, hakket løk og kyllinglår skåret i mindre biter. Legg på et nytt lag chips, revet ost, tomat, løk og kylling. Topp det hele med et tynt lag revet ost.

 4. Trinn 4

  Sett formen med nachos i ovnen. Stek til osten begynner å boble. Skru på grillen i ovnen og stek videre til osten får små brune flekker og bobler godt. Følg med og pass på at det ikke blir brent.

 5. Trinn 5

  Ta formen ut av ovnen. Topp med revet issalat, litt guacamole, Salsa Mexicana og rømme eller crema. Server straks! Server resten av tilbehøret ved siden av.