Nachos med kjøttdeig og guacamole | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Nachos med kjøttdeig og guacamole

Nachos med kjøttdeig og guacamole

4.2 i snitt
Nachos med kjøttdeig og guacamole
Enkel og god oppskrift på nachos med kjøttdeig og smeltet ost, toppet med hjemmelaget guacamole og chili. Bytt gjerne ut kjøttdeigen med bønner eller andre kjøttfrie alternativer.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Kjøttdeig
1 stk
Gul løk
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
3 ts
Spisskummen
1 ts
Paprikapulver
1 ts
Oregano
0.3 ts
Chiliflak
1
Bønnemiks
2 ss
Syltede jalapeño
1
Hakkede tomater
150 gr
Revet ost
1 stk
Rømme
1
Tacosaus
300 gr
Tortillachips
1 ss
Nøytral olje til steking
2 ts
Salt

Guacamole

0.5 stk
Rødløk
2 stk
Tomater
1 stk
Rød chili
2 stk
Avokado
1 fedd
Hvitløk
2 stk
Lime
1 neve
Fersk koriander
2 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Brun kjøttdeigen i en varm panne med olje. Finhakk løk, chili og hvitløk. Tilsett løkblandingen og krydderet i kjøttdeigen. Bland godt. Tilsett bønnemix, syltede jalapeños og hermetiske tomater. La koke i 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Dander halvparten av tortillachipsen på et bakepapir i en sirkel med ca. 18 cm i diameter (dette er bunnen på vulkanen).

  3. Trinn 3

    Legg kjøttblandingen som et høyt tårn på toppen av chipsen. Legg et nytt lag med nachochips, kjøttdeig og avslutt med nachos. La det være igjen et hull på toppen, til å fylle guacamole i etter at nachosen er stekt.

  4. Trinn 4

    Strø ost over vulkanen og stek i ovnen på 170 grader i ca. 15 minutter.

  5. Trinn 5

    Lag guacamolen: Kutt rødløk og tomater i små terninger. Fjern frøene i chilien og kutt den i tynne strimler. Finhakk hvitløk. Del avokadoene i to, fjern stein og mos avocadoen med en gaffel. Tilsett limesaft, salt og resten av ingrediensene til avokadomosen. Bland godt sammen.

  6. Trinn 6

    Server rykende varm nachovulkan og fyll masse guacamole på toppen. Server gjerne med rømme og tomatsalsa.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi