Fylt paprika med kjøttdeig og ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Fylt paprika med kjøttdeig og ris

Fylt paprika med kjøttdeig og ris

3.6 i snitt
Fylt paprika med kjøttdeig og ris

Fylt paprika smaker godt og ser forfriskende ut på tallerkenen. Disse er perfekte å servere på tapasbordet, eller som en sunn middag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Basmatiris
400 gr
Kjøttdeig
2 ts
Spisskummen
2 ts
Tørket oregano
2 ts
Paprikapulver
6 stk
Paprika (valgfri farge)
1 boks
Hakkede tomater
3 stk
Store tomater
3 ss
Hakket persille
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Gul løk
100 gr
Revet ost
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Finhakk løk og hvitløk. Grovhakk tomater. Stek sammen med kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Tilsett krydder og tomater fra boks, og la småputre i 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Bland inn risen. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Del paprika på langs. Fjern membran og frø. Legg de delte paprikaene på et stekebrett, og fyll med kjøtt- og risblandingen. Strø over ost på toppen. Stek på 180 grader på midterste rille i ca. 20 minutter.

  5. Trinn 5

    Dryss over hakket persille og server.

TIPS!

Denne retten er ypperlig til å bruke opp rester av ris, ost og taco.