Fylt paprika med kjøttdeig og ris
Fylt paprika smaker godt og ser forfriskende ut på tallerkenen. Disse er perfekte å servere på tapasbordet, eller som en sunn middag.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Finhakk løk og hvitløk. Grovhakk tomater. Stek sammen med kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Tilsett krydder og tomater fra boks, og la småputre i 15 minutter.
-
Trinn 3
Bland inn risen. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Del paprika på langs. Fjern membran og frø. Legg de delte paprikaene på et stekebrett, og fyll med kjøtt- og risblandingen. Strø over ost på toppen. Stek på 180 grader på midterste rille i ca. 20 minutter.
-
Trinn 5
Dryss over hakket persille og server.
TIPS!
Denne retten er ypperlig til å bruke opp rester av ris, ost og taco.