Hopp til innhold

Fylt squash med kjøttdeig

4.2 i snitt
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
263 planlagt
Fylt squash med kjøttdeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Squash egner seg godt til å bake i ovnen. Denne oppskriften er med kjøttdeig og ost- og urtelokk, men du kan variere med dine favorittingredienser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Squash
200 g
Kjøttdeig
1 stk
Liten løk, finhakket
3 stk
Tomater
1 fedd
Hvitløk, finhakket
2 stk
Egg
40 ml
Melk eller fløte
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Topping

2 skive
Lyst brød
30 g
Vesterhavost, finrevet
3 ss
Bladpersille, hakket

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 grader. Del squash på langs. Hul ut midten med en skje. Finhakk. Stek kjøttdeig og løk i litt olje. Tilsett squashfyllet og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Skjær tomater i små terninger og ha det i pannen. Ta av varmen.

Trinn 2

Pisk eggene med melk eller fløte og rør inn i kjøttblandingen.

Trinn 3

Topping: Kjør brød, ost og persille i en kjøkkenmaskin.

Trinn 4

Plasser squashen i en ildfast form med hulrommet opp. Fyll med kjøttblanding og så topping. Stek i ca. 15 minutter til toppingen er gyllen og squashen er mør.