Fylt squash med kjøttdeig
Squash egner seg godt til å bake i ovnen. Denne oppskriften er med kjøttdeig og ost- og urtelokk, men du kan variere med dine favorittingredienser.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen til 200 grader. Del squash på langs. Hul ut midten med en skje. Finhakk. Stek kjøttdeig og løk i litt olje. Tilsett squashfyllet og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Skjær tomater i små terninger og ha det i pannen. Ta av varmen.
-
Trinn 2
Pisk eggene med melk eller fløte og rør inn i kjøttblandingen.
-
Trinn 3
Topping: Kjør brød, ost og persille i en kjøkkenmaskin.
-
Trinn 4
Plasser squashen i en ildfast form med hulrommet opp. Fyll med kjøttblanding og så topping. Stek i ca. 15 minutter til toppingen er gyllen og squashen er mør.