Hopp til innhold

Pasta med kjøttsaus

4.2 i snitt
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Pasta med kjøttsaus
Pasta med kjøttsaus er en klassiker i alle hjem. Blander du grønnsaker inn i retten, får du både mer ut av kjøttet og masse smak. Og jo lenger den får putre, jo bedre blir den.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Karbonadedeig
1 glass
Pasta
400 gr
Tagliatelle
1 stk
Løk
1 pose
Grønnsaksris
1 klype
Salt og pepper
2 ss
Olje til steking

Forslag til pynt:

1 neve
Basilikum
1 neve
Revet parmesan

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løken og fres i en gryte med olje. Tilsett karbonadedeig, og stek til kjøttet er brunet. Salte og pepre. Tilsett grønnsaksris i gryten.

Trinn 2

Hell på et glass pastasaus. Fyll pastasausglasset med 3 dl vann. Rist på glasset for å få med all tomatsausen og hell i gryten.

Trinn 3

Sett på lokk og la det putre på middels varme i minst 40 min (gjerne lenger dersom du har mulighet). Rør i gryten et par ganger i løpet av koketiden.

Trinn 4

Kok tagliatellen som anvist på pakken. Bland i sausen og server. Topp gjerne med basilikum og revet parmesan.