Pasta med kjøttsaus

Pasta med kjøttsaus er en klassiker i alle hjem. Blander du grønnsaker inn i retten, får du både mer ut av kjøttet og masse smak. Og jo lenger den får putre, jo bedre blir den.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk løken og fres i en gryte med olje. Tilsett karbonadedeig, og stek til kjøttet er brunet. Salte og pepre. Tilsett grønnsaksris i gryten.
-
Trinn 2
Hell på et glass pastasaus. Fyll pastasausglasset med 3 dl vann. Rist på glasset for å få med all tomatsausen og hell i gryten.
-
Trinn 3
Sett på lokk og la det putre på middels varme i minst 40 min (gjerne lenger dersom du har mulighet). Rør i gryten et par ganger i løpet av koketiden.
-
Trinn 4
Kok tagliatellen som anvist på pakken. Bland i sausen og server. Topp gjerne med basilikum og revet parmesan.
Prøv også