Pasta med grønn kjøttsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pasta med grønn kjøttsaus

5.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Pasta med grønn kjøttsaus
Lag pasta med grønn saus. Denne middag er kjapp å lage – og en vinner på middagsbordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kjøttdeig
400 gr
Fusilli pastaskruer
1 stk
Løk, finhakket
1 ss
Olivenolje
1 fedd
Hvitløk (finhakket)
1 klype
Salt og pepper
2 dl
Fløte
0.5 glass
Grønn pesto
1 neve
Basilikum (valgfritt)

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet.

Trinn 2

Stek løk og hvitløk i litt olje i stekepannen til løken er myk.

Trinn 3

Tilsett kjøttdeigen og stek gyllen. Hell over fløte og pesto. Vend pastaen i sausen og server. Pynt evt. med basilikum.