Kremet pasta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet pasta

3.7 i snitt
Kremet pasta
Dette er en rask og enkel pastarett som har tatt internett med storm. Og med kun en håndfull ingredienser får du en deilig middag med mye smak.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
400 gr
Penne
4 ss
Tomatpuré
1 ts
Chiliflakes
3 dl
Fløte
80 gr
Parmesan, revet
1 klype
Salt og pepper
1 klype
Persille til pynt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finhakk løk og hvitløk som du så steker i smør på medium-høy varme.

  2. Trinn 2

    Sett en kjele med 4 l vann og 1 ss salt på kok og ha i penne når det fosskoker. Skru ned og kok i 10 min.

  3. Trinn 3

    Når løken er blank har du i tomatpuré, og chili hvis du vil, som du freser i 2 min før du har i fløten. La sausen koke til den begynner å tykne.

  4. Trinn 4

    Rør så inn parmesanen, men husk å spare litt til servering.

  5. Trinn 5

    Ha i den ferdigkokte pastaen og bland godt sammen. Server med pepper, parmesan og kanskje litt persille på toppen.