Kremet kylling med pasta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet kylling med pasta

3.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Kremet kylling med pasta
Pasta og kylling er en uslåelig kombinasjon. En god og kremet saus løfter middagsretten til nye høyder.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Pastaskruer (fullkorn/grov eller lys pasta)
1 pk
Salatkylling
3 dl
Kremfløte
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Soltørkede tomater
4 ss
Basilikum, finhakket
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk, hvitløk og soltørkede tomater. Finn frem en panne og stek løken myk på medium varme. Tilsett hvitløk og soltørkede tomater. La surre i 5 min., hell over  fløten og kok opp. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Kok pastaskruer i saltet vann. Sil av vannet. Vend kyllingkjøtt og pastaskruer inn i sausen. La småputre noen minutter. Strø over masse finhakket basilikum og serverer.