Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Pasta Pasta med kylling og kremet saus

Pasta med kylling og kremet saus

3.1 i snitt
Pasta med kylling og kremet saus
Kremet pasta med saftig kylling er den perfekte middagen når du vil lage noe enkelt og skikkelig godt. Denne pastaretten tar deg bare 20 minutter å tilberede – og faller i smak hos både store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Tagliatelle
2 stk
Rød spisspaprika
2 stk
Tomater
2 fedd
Hvitløk
2 dl
Fløte
1 ts
Oregano
1 klype
Salt og pepper
480 gr
Kyllingfilet
1 ss
Olje til steking
1 klype
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær paprika i biter og fjern stilk og kjernehus. Skjær tomater I terninger. Finhakk hvitløk. Ha alt i en blender sammen med fløte, oregano, litt salt og pepper, og kjør til en jevn saus.

  2. Trinn 2

    Skjær kylling i små terninger og stek i en panne med litt olje. Krydre med salt og pepper. Når kyllingen er gjennomstekt, hell over sausen og la det småkoke i noen minutter. Sil av pastavannet, vend pastaen med sausen og server. Ha evt. litt hakket persille på toppen.