Pasta med kremet gresskar
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok opp saltet vann i en kjele. Skjær gresskarkjøttet i store terninger. Kok til de er møre, ca. 12 minutter. Sil av vannet.
-
Trinn 2
Finhakk løk, og ha den i en varm panne med olivenolje. Mykne på medium varme. Finhakk hvitløk og tilsett i pannen. Vend inn tomatpasta.
-
Trinn 3
Kok pasta i saltet vann som anvist på pakken. Sil av pastaen. Ta vare på pastavannet.
-
Trinn 4
Ha gresskar, fløte, parmesan og muskat i en blender sammen med løkblandingen. Kjør glatt. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Ha pasta og kremet gresskarsaus i en panne. Kok opp og tynn evt. gresskarsausen med litt pastavann. Server gjerne med et dryss hakket bladpersille.