Pasta med kremet tomatsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Pasta med kremet tomatsaus

Pasta med kremet tomatsaus

4.2 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
Pasta med kremet tomatsaus
Har du litt tomatsuppe igjen fra gårsdagens middag? Da kan du bruke den som pastasaus! En liten fløteskvett, en neve frosne erter og en halv løk, er alt som skal til – og vips har du en ny middagsrett. Denne pastaen kan serveres med kylling, svinekjøtt, fisk eller scampi.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Tagliatelle
0.5 stk
Løk
2 ss
Olivenolje
2.5 dl
Tomatsuppe/tomatsaus
1 dl
Kremfløte
1 klype
Salt og pepper
2 dl
Frosne erter

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Skjær løk i tynne skiver. Ha over i en gryte med litt olivenolje, og stek myk og blank på medium varme.

Trinn 2

Hell over tomatsuppe og kremfløte. Kok opp. Smak til med salt og pepper. Vend inn erter og kok i et par minutter. Bland inn pasta.