Pasta med sopp og spinat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pasta med sopp og spinat

4.3 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Pasta med sopp og spinat
Vegetarmat trenger slett ikke være smakløs. Tilsetter du litt soyasaus til stekt sopp, får du en smakseksplosjon! Dette er en mettende og deilig pastarett som hele familien vil like.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

250 gr
Sjampinjong
1 ss
Smør
1 ss
Soyasaus
2 fedd
Hvitløk
1 dl
Kremfløte
0.5 pose
Vasket spinat
360 gr
Tagliatelle
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær soppen i skiver og stek den gyllen i en panne med smør. Salte og pepre.

Trinn 2

Tilsett soyasaus, finhakket hvitløk og fløte. La putre noen minutter. Grovhakk spinat og bland inn.

Trinn 3

Kok pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet og tilsett et par skjeer av pastavannet i pannen med sopp. Vend pastaen i pannen og server.