Italiensk
I italienske retter står gode råvarer i fokus. Fra Italia har vi hentet mange av favorittoppskriftene som står på norske middagsbord, som pasta, italiensk pizza og focaccia. Ta en snartur til Italia med disse oppskriftene.
Italia er verdenskjent for sine fantastiske smaker – og mye er forbausende enkelt å lage selv. Her får du noen enkle og gode…
Italiensk pizza byr på tynn, sprø bunn toppet med godsaker. Her lærer du hvordan du kan lage pizzaen hjemme.
Pasta er både billig, enkelt og godt. Ikke rart det havner på middagsbordet gjerne flere ganger i uken. Her er 5 tips…
Er du en av dem som koker litt for mye pasta? Eller har vært litt raus med sausen? Her lærer du hva…
Det finnes mange ulike pastatyper og dette kan skape forvirring på kjøkkenet. For hva er egentlig forskjellen på tortelloni og tortellini?
Denne pizzadeigen gir deg en sprø og god bunn. Oppskriften passer til pizza, calzone eller pizzasnurrer.
Ravioli er en italiensk fellesbetegnelse for fylt pasta. Her lærer du en enkel oppskrift på fylte pastaputer med ricotta, spinat og cherrytomater.
Tomat er noe av det sunneste du kan spise. Den er rik på antioksidanter og inneholder C-vitamin. Jo rødere tomaten er, desto…
La deg inspirere av italienske smaker neste gang du skal servere forrett eller tapas. Hva med å by gjestene på antipasti med…
I italienske retter står gode råvarer i fokus. Fra Italia har vi hentet mange av favorittoppskriftene som står på norske middagsbord, som pasta, italiensk pizza og focaccia. Ta en snartur til Italia med disse oppskriftene.