Lasagne bolognese | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Pasta Lasagne bolognese

Lasagne bolognese

4.0 i snitt
Lasagne bolognese
En god lasagne er en favoritt hos hele familien. I denne oppskriften på lasagne bolognese får du to tidssparetips: River du løk, selleristang og gulrot tar det kortere tid å lage sausen. Og bytt ut bechamelsaus med en enklere, hvit saus som smaker helt fantastisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Kjøttdeig
2 ss
Olivenolje
1 glass
Pastasaus
1 dl
Vann
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot, stor
1 stk
Stangselleri, liten
1 pk
Lasagneplater
1 boks
Crème fraîche
180 gr
Mozzarella, revet
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Riv løk, selleristang og gulrot på rivjern. Sett ovnen til 200 grader, varmluft. Stek kjøttdeig i en panne med litt olje. Tilsett revet løk og gulrot. La surre fem minutter.

  2. Trinn 2

    Hell over pastasaus og vann. Kok i 5 min. Salte og pepre etter smak. Finn frem en ildfast form. Legg et lag pastaplater i bunnen. Kjøttsausen skal rekke til fire lag, så fordel saus og pastaplater. Avslutt med pastaplater.

  3. Trinn 3

    Bland creme fraîche og revet mozzarella. Smør utover øverste lag på lasagnen. Sett formen midt i ovnen og stek i ca. 35 min. Avkjøl litt før servering.

Serveringstips

Pinsa med grønn pesto og grønn salat med tomater og basilikum.