Lasagne med squash og ostesaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 220 grader. Finhakk løk og hvitløk og skjær squash i terninger.
-
Trinn 2
Stek løk i litt solsikkeolje til den er myk og blank, tilsett hvitløk og squash og stek litt til.
-
Trinn 3
Tilsett hermetiserte tomater, tomatpure, grønnsaksbuljong, melk, grønne linser og en klype sukker og kok til sausen har satt seg, ca 15 min. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Lag ostesaus ved å smelte smør i en kjele, tilsett mel og visp. Tilsett litt og litt melk mens du visper over middels varme, til du har en glatt og tyknet saus. Smak til med salt og pepper. Ta av plata og tilsett halvparten av osten.
-
Trinn 5
Smør en ildfast form med smør. Legg lasagneplater, rød saus ogostesaus lagvis. Avslutt med revet ost. Stek i ca 25 minutter til osten har fått en gyllen overflate.