Hopp til innhold

Hvit lasagne med laks og squash

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
674 planlagt
Hvit lasagne med laks og squash

Bytt ut kjøttet med laks, og vipps så har du en sunnere lasagne! Her har vi brukt en spennende vri på ostesausen, med ricotta og creme fraiche.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 gr
Laksefilet (i terninger)
1
Ricotta
1 dl
Creme fraiche
1
Lasagneplater
1 stk
Squash
1 fedd
Hvitløk
1 pose
Revet ost
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk hvitløk og bland i en bolle med ricotta, creme fraiche, salt og pepper.

Trinn 2

Kutt opp squash på langsiden med en ostehøvel, til lange, tynne strimler.

Trinn 3

Fyll en ildfast form med ricotta-blandingen, laks i terninger, squash i strimler og lasagneplater (i den rekkefølgen), lagvis. Topp med ricotta og revet ost, og stek midt i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student