Grønnsakslasagne med squash
Ta et avbrekk fra kjøttmåltidene - de ovnsstekte grønnsakene i denne retten har masse smak og passer perfekt i en saftig og hjemmelaget lasagne.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 250°C. Skjær squash i halve skiver. Bland cottage cheese, melk, raspet muskat og salt. Vend squashskivene inn i blandingen.
-
Trinn 2
Fres grovhakket løk, gulrot i skiver, og finhakket hvitløk i olje. Tilsett hakkede tomater og la sausen koke inn i 5 minutter. Tilsett salt og pepper.
-
Trinn 3
Legg lasagneplater, tomatsaus og squashblandingen lagvis i en ildfast form og dryss revet ost på toppen. Begynn og avslutt med saus.
-
Trinn 4
Stekes i ca. 20-25 minutter til toppen er gyllen.
Server gjerne salat ved siden av.
Prøv også