Hopp til innhold

Stekt potet og squash med dressing

4.3 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
425 planlagt
Stekt potet og squash med dressing

Server som en selvstendig vegetarrett eller som tilbehør til wok og suppe. Middelhavsdressingen er frisk og syrlig!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Grønnsaksris (BAMA)
1
Økologiske røde linser
1 stk
Squash, skåret i tykke staver
300 gr
Småpotet
2 ss
Frisk timian
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Dressing

2 dl
Rømme
1 neve
Hakket basilikum
1 kurv
Cherrytomater
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del potetene i fire. Kok i lettsaltet vann i fem minutter. Hell av vannet. Skjær squash i tykke staver.

Trinn 2

Stek potet og squash i en varm panne med stekeolje. Ha i hakket timian. Krydre med salt og pepper. Stek på medium varme gjennomstekt og gyllen.

Trinn 3

Kok grønnsaksris i lettsaltet vann. Hell av vannet når grønnsakene er møre. Bland inn ferdigkokte linser.

Trinn 4

Dressing: Skjær tomater i terninger. Bland hakket basilikum, rømme og tomater. Smak til med salt og pepper.

Trinn 5

Server grønnsakene på en seng av linser og grønnsaksris. Topp med dressing.