Stekt potet og squash med dressing

Server som en selvstendig vegetarrett eller som tilbehør til wok og suppe. Middelhavsdressingen er frisk og syrlig!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del potetene i fire. Kok i lettsaltet vann i fem minutter. Hell av vannet. Skjær squash i tykke staver.
-
Trinn 2
Stek potet og squash i en varm panne med stekeolje. Ha i hakket timian. Krydre med salt og pepper. Stek på medium varme gjennomstekt og gyllen.
-
Trinn 3
Kok grønnsaksris i lettsaltet vann. Hell av vannet når grønnsakene er møre. Bland inn ferdigkokte linser.
-
Trinn 4
Dressing: Skjær tomater i terninger. Bland hakket basilikum, rømme og tomater. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Server grønnsakene på en seng av linser og grønnsaksris. Topp med dressing.