Stekt potet og squash med dressing

4.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
204 planlagt
Stekt potet og squash med dressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Server som en selvstendig vegetarrett eller som tilbehør til wok og suppe. Middelhavsdressingen er frisk og syrlig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Grønnsaksris (BAMA)
1
Økologiske røde linser
1 stk
Squash, skåret i tykke staver
300 g
Småpotet
2 ss
Frisk timian
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Dressing

2 dl
Rømme
1 neve
Hakket basilikum
1 kurv
Cherrytomater
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del potetene i fire. Kok i lettsaltet vann i fem minutter. Hell av vannet. Skjær squash i tykke staver.

Trinn 2

Stek potet og squash i en varm panne med stekeolje. Ha i hakket timian. Krydre med salt og pepper. Stek på medium varme gjennomstekt og gyllen.

Trinn 3

Kok grønnsaksris i lettsaltet vann. Hell av vannet når grønnsakene er møre. Bland inn ferdigkokte linser.

Trinn 4

Dressing: Skjær tomater i terninger. Bland hakket basilikum, rømme og tomater. Smak til med salt og pepper.

Trinn 5

Server grønnsakene på en seng av linser og grønnsaksris. Topp med dressing.