Asparges med spekeskinke og dressing

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell halve asparges fra midten ned mot knekkpunktet. Kok asparges i rikelig med lettsaltet vann i tre minutter. Avkjøl i iskaldt vann. Urtedressing: Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med salt og pepper. Rull tynne skiver spekeskinke rundt asparges. Anrett på tallerkener med urtedressingen ved siden av. Server nystekte baguetter til.
-
Trinn 2
Knekk av den nederste delen av aspargesen. Fra der hvor den knekker og opp mot toppen er den uten trevler.
-
Trinn 3
Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.
Forberedelser: Asparges kan skrelles og kokes dagen før. Urtedressing kan lages to dager før. Forretten anrettes 30 minutter før den serveres.